У Києві на Хрещатику сьогодні увечері виступить відомий кінорежисер і музикант Емір Кустуріца. Як повідомили кореспондентові УНІАН організатори концерту – Міжнародна громадська організація «День Хрещення Русі» - відомий режисер прибув до України сьогодні вночі для участі в завершальному концерті Всеукраїнського туру «Ми єдині», присвяченого 70-річчю звільнення України від фашистських загарбників.

Емір Кустуріца і Олег Карамазов

Відео дня

Завершальний концерт туру «Ми єдині» розпочнеться о 17.00 виступом Кубанського козачого хору (Росія). Емір Кустуріца виступить зі своїм музичним колективом The No Smoking Orchestra (Сербія). Також у концерті візьмуть участь групи «С.К.А.Й.» (Україна), «Чайф» (Росія), «Різні люди» (Україна, Росія), «Брати Карамазови» (Україна).

«Мета туру — збереження історичної пам`яті країни, розвиток у молоді відчуття патріотизму і любові до Батьківщини. Ми їх реалізуємо за принципом народної дипломатії, коли на сцени українських міст піднімуться і музиканти, і ветерани, і відомі громадяни країн, які брали участь у звільненні України», - сказав керівник МГО «День Хрещення Русі» Олег Карамазов.

Пряму трансляцію можна подивитися ТУТ

Як повідомляв УНІАН, з 19 жовтня в Україні проходили концерти в рамках туру «Ми єдині». Концерти відбулися в Севастополі, Херсоні, Одесі, Черкасах, Луганську, Донецьку, Харкові, Кіровограді.