Представник УПЦ взяв участь в урочистій Академії з нагоди 100-річчя НМАУ ім. ЧайковськогоЗ благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира вікарій Київської Митрополії єпископ Боярський Феодосій взяв участь в урочистому заході з нагоди 100-річчя Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського, повідомляє сайт УПЦ

Урочистий вечір, що відбувся в Національній опері України, зібрав українських діячів мистецтв та гостей із-за кордону. На заході були присутні Голова Київської міської державної адміністрації О.П. Попов, міністр культури України Л.М. Новохатько, радник Президента України, керівник Головного управління з питань гуманітарного розвитку Адміністрації Президента України Ю.П. Богуцький.

За дорученням та від імені Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира єпископ Феодосій передав вітальну адресу та слова привітання ректору академії, доктору мистецтвознавства, народному артисту України В.І. Рожку. В продовження вечора відбувся святковий концерт.

Відео дня