В Києві 6 листопада о 12.05 оголосять загальноміську акцію “Хвилина мовчання”, якою вшанують пам’ять загиблих під час Великої Вітчизняної війни і визволителів міста.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.
Передбачено, що в цей час у місті буде зупинено рух транспорту.
Влада пропонує всім мешканців столиці долучитися до хвилини мовчання. 
Як повідомляв УНІАН, 18 вересня під час засідання Організаційного комітету з підготовки та проведення заходів з нагоди визволення Києва стало відомо, що міська влада попросила Кабмін оголосити середу, 6 листопада, вихідним у зв’язку з відзначенням 70-ї річниці визволення Києва від німецьких загарбників.
Зокрема, голова КМДА Олександр Попов звернув увагу на те, що низка загальноміських заходів відбудеться 6 листопада на Хрещатику, і для цього необхідно забезпечити перекриття руху транспорту, а в робочий день перекрити рух важко.
На засіданні, зокрема, обговорювалось питання щодо оголошення загальноміської хвилини мовчання у цей день. Попередньо її планувалось провести о 21.00. 
Сьогодні Кабінет міністрів України на своєму засіданні прийняв рішення дозволити Київській міській державній адміністрації оголосити 6 листопада вихідним днем.