Як повідомили УНІАН у Департаменті зовнішньоекономічних і міжнародних зв`язків міста Москви, заходи в російській столиці відбуватимуться 17-19 жовтня. Зокрема, сьогодні відбудеться зустріч мера Москви Сергія Собяніна з головою Київської міськдержадміністрації Олександром Поповим.

За підсумками переговорів буде підписано спільну заяву. Увечері в будівлі московського драматичного театру імені Пушкіна відбудеться вистава «Глузливе моє щастя» у виконанні акторів Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки. 18 жовтня Попов візьме участь в покладанні вінків і квітів до Могили невідомого солдата і стели Міста військової слави в Олександрівському саду.

Далі програмою передбачено відкриття московсько-київського бізнес-форуму «Москва – Київ: інвестиційна привабливість мегаполісів». Також заплановано проведення круглих столів з питань освіти за темою «Міжнародні освітні проекти ЮНЕСКО як механізм нових підходів до змісту освіти», з питань охорони здоров`я за темами: «Досвід надання перинатальних послуг населенню м. Києва».

Відео дня

У Національному культурному центрі України в Москві Попов зустрінеться з московськими ветеранами - учасниками визволення Києва і вручить їм пам`ятні знаки. Увечері в драмтеатрі імені Пушкіна відбудеться вистава «Наполеон і Корсиканка» у виконанні акторів театру російської драми імені Лесі Українки.

Також увечері в Московському міжнародному будинку музики відбудеться гала-концерт майстрів оперного мистецтва і офіційне відкриття Днів Києва в Москві. Після закінченню концерту заплановано прийом від імені голови КМДА. 19 жовтня Попов відвідає змагання з тайського боксу, а також турнір Kiev-Moscow unity jam.