В Україні 19 жовтня - 9 листопада відбудеться масштабний концертний тур «Ми єдині», присвячений 70-річчю від початку визволення України від фашистських загарбників.
 
Як повідомили УНІАН організатори - Міжнародна громадська організація «День Хрещення Русі», тур пройде великими містами України. Тур відкриється концертом у Севастополі, 19 жовтня, о 18.00, на площі Нахімова. Того ж дня о 16.00, в Севастопольській міськраді відбудеться прес-конференція з приводу старту всеукраїнського туру «Ми єдині».
 
«Ідея туру «Ми єдині» - збереження історичної пам`яті та правди, розвиток у молодих людей почуття патріотизму та любові до Батьківщини, реалізованих за принципом народної дипломатії . На сцени міст зійдуть творчі колективи, ветерани, відомі і шановні громадяни країн, які брали участь у визволенні України та Великій Перемозі», - розповіли організатори.
 
У різних містах України виступлять: «СКАЙ» (Україна), «Чайф» (Росія) , «Різні Люди» (Україна, Росія), «Антитіла» (Україна), «Кубанський козачий хор» (Росія) , «Пісняри» (Білорусь), Емір Кустуріца та "TheNoSmokingOrchestra" (Сербія), «Брати Карамазови» (Україна) .