З 4 по 6 жовтня 2013 року в Грузії працює V Горійська наукова конференція імені священномученика Католікоса-Патріарха всієї Грузії Кіріона IІ. Організатором конференції виступає Самтавійская і Горійського єпархія Грузинської Православної Церкви. У роботі конференції беруть участь науковці з Грузії, Росії та України. УПЦ у даному заході представляє проректор з науково-богословської роботи КДАіС Володимир Бурега.
 
   4 жовтня в Молодіжному центрі Грузинської Патріархії при Троїцькій Лаврі в Тбілісі відбулося урочисте відкриття конференції. 5 жовтня конференція продовжила роботу в місті Горі в Горійському державному університеті.
 
   5 жовтня він виступив на конференції з доповіддю «Собор святих Київської духовної академії: встановлення святкування та іконографія». У своїй доповіді В.В.Бурега звернув особливу увагу на те, що в Собор святих Київської духовної академії включені і святі, канонізовані Грузинською Православною Церквою. Серед цих святих і священномученик Кіріон (Садзаглішвілі), якому присвячена і проведена нині в Грузії конференція.
 
   В.В.Бурега також передав митрополиту Самтавійскому і Горійського Андрію та ректору Горійського державного університету пану Георгію Сосіашвілі примірники останнього номера «Трудів Київської духовної академії».