8-10 липня 2013 року в Москві пройшов IV Міжнародний фестиваль соціальних технологій на захист сімейних цінностей «За життя - 2013».

Форум зібрав учасників із понад 60 регіонів Росії, України і Білорусії, а також делегатів з Ірландії, Чехії, Польщі, Сербії, Фінляндії, Грузії та Казахстану для пошуку рішень для пошуку рішень у сфері захисту життя ненароджених дітей.

Свої доповіді представили провідні світові експерти в області проблем сімейної політики та демографії.

Відео дня

Зі словами підтримки до учасників форуму звернулися голова Синодального відділу із взаємин Церкви та суспільства протоієрей Всеволод Чаплін і перший заступник голови Патріаршої комісії з питань сім`ї та захисту материнства протоієрей Димитрій Смирнов.

На фестивалі було представлено рух «ЗА», що виступає за законодавчу заборону абортів.

В рамках фестивалю відбулося нагородження переможців міжнародного конкурсу соціальної реклами і дизайну «Свідоцтво про життя» та конкурсу «Виставки за життя».

Фестиваль проводиться за підтримки Благодійного фонду святителя Василія Великого. Почесний голова оргкомітету фестивалю «За життя» - голова Синодального відділу з церковної благодійності та соціального служіння єпископ Орєхово-Зуєвський Пантелеїмон.

Патриархия.ru