З нагоди відзначення 68-ї річниці з Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні у муніципальних закладах культури відбудеться низка мистецьких заходів. Про це інформують у Департаменті культури, повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Так, 8 травня о 14:00 у будинку культури «Більшовик», за адресою пр-т. Перемоги, 38, відбудеться концерт артистів Циганського музично-драматичного театру «Романс» та народного хору Володимира Новикова.

Також сьогодні 15:00 у Кіноконцертній залі «Акваріус», у місті Буча, відбудеться святковий концерт Українського академічного фольклорно-етнографічного ансамблю «Калина».

Відео дня

9 травня, окрім загальноміських заходів на Майдані Незалежності та у Меморіальному комплексі «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни», о 16:00 у парку культури та відпочинку «Перемога» відбудеться тематичний концерт Київського академічного театру українського фольклору «Берегиня».

Також на Співочому полі Печерського ландшафтного парку з 14:00 розпочнеться концертна програма за участю художніх аматорських колективів ветеранів війни та праці «Будь славен у віках, День Перемоги!».

Крім того, о 15:00 на території Історико-архітектурної пам’ятки – музей «Київська фортеця», за адресою: вул. Госпітальна, 24-А, відбудеться мистецька програма за участю духових оркестрів «Рокам ніколи пам’яті не стерти».

Міські кінотеатри: «Лейпциг», «Братислава», «Флоренція», «Росія», «Ленінград», запрошують ветеранів безкоштовно переглянути художні та документальні фільми військової тематики з нагоди відзначення 68-річної річниці з Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні.