22 квітня у Національному історико-культурному Києво-Печерському заповіднику відбулося відкриття виставки «Візантійські транскрипції. Духовна подорож від Візантії до сучасності» грецької художниці Марії-Смарагди Скурта. Виставка організована посольством Греції в Україні, Національним Києво-Печерським історико-культурним заповідником і Паломницьким Центром УПЦ.

В урочистому відкритті виставки взяли участь посол Греції в Україні Георгіос Георгунтзос і генеральний директор Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника Любомир Михайлина.

Відео дня

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії, керуючого справами Української Православної Церкви митрополита Бориспільського Антонія на заході був присутній перший проректор академії протоієрей Сергій Ющик.

Отець проректор від імені владики ректора привітав пана Посла та директора Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника з організацією заходу, що сприяє налагодженню і зміцненню культурних зв`язків між Грецією і Україною.

Сайт КДАіС