Відомий актор і режисер Іван Охлобистін планує остаточно зав`язати з кіно. І повернутися в обитель одного з московських парафіяльних храмів. На думку знаменитості, який в минулому служив у храмі святителя Миколая, він поступово втрачає інтерес до шоу-бізнесу. Про повернення до обов`язків священнослужителя він замислювався ще кілька років тому.

За словами Охлобистіна, зараз у нього досить багато різних проектів, наприклад «Інтерни» і «Метод Фрейда». «Але коли все це закінчиться, я, можливо, зніму мелодраму, тому що такого жанру на екранах явно не вистачає, і піду», - заявив актор.

«Як тільки роздам усі свої борги, я піду з кіно. У мене накопичилося багато боргів по відношенню до моїх роботодавців, адже колись вони витягли мене з серйозної фінансової ями», - цитує Охлобистіна Heat.ru.

Відео дня

На думку артиста, сучасному російському кінематографу не вистачає щирості. І мало кому вдається продемонструвати на екрані тонкість відносин, яка свого часу була багато представлена в радянських фільмах.

«Ні сексу, чи чуттєвості, а саме тієї самої іскорки. Наприклад, вона є у фільмі "Три тополі на Плющисі", "Чоловік і жінка". Я теж намагався зробити щось схоже під час роботи над власним проектом "Сміттяр", але цю ідею треба ще доопрацювати», - розмірковує актор.

Нагадаємо, чотири роки тому Охлобистін попросив Патріарха Кирила звільнити його від служіння через «внутрішні суперечності». У лютому 2010 року предстоятель виконав прохання, відсторонивши актора від священнослужіння, заборонив носіння священичого одягу і ієрейського хреста.

Патріарх зазначив, що якщо священик Іоанн Охлобистін зробить «остаточний і однозначний вибір на користь пастирського служіння», то тимчасову заборону в служінні з нього може бути знято. Ближче до кінця 2010 року Охлобистін заявив, що протягом найближчих двох років має намір знову повернутися до служіння в церкві. Тепер, за словами Івана, після відходу з кіно він планує служити на приході - відспівувати, хрестити, соборувати.

24ukrnews.com