Американський креаціоніст готовий вислухати будь-кого, хто міг би спростувати події Книги Буття, в якій, як відомо, йдеться про божественне створення світу і людини.

Аргументи, за його словами, "повинні бути об`єктивними, достовірними, надійними і підтверджені фактами". Так званий процес, переможець якого отримає $ 10 тис., повинен відбутися в присутності судді, помічника шерифа і стенографа, повідомляє лондонська газета Guardian.

"Вони (еволюціоністи) недурні люди і мають добре розуміти, що у них немає наукових доказів, які можна пред`явити в залі суду", - говорить доктор кінеозіологіі (науки про рух тварин і людини) Джозеф Мастропауло. Він викладає біомеханіку і фізіологію в Університеті штату Каліфорнія протягом 25 років. За його словами, "у Всесвіті немає нічого, що еволюціонує: все руйнується, все рухається у зворотному напрямку".

Відео дня

У червні, згідно опитування Gallup, 46% американців заявили, що вірять у буквальне тлумачення Книги Буття або в те, що Бог створив людей в останні 10 тис. років, причому без участі еволюції. Тим часом, серйозні наукові докази говорять про те, що людство еволюціонувало протягом 1 млн. років.

«Православіє.By»