Сьогодні, 14 квітня, Митрополит Рязанський і Михайлівський Павло нагородив поліцейських, що розкрили вбивство продавщиці церковної лавки в храмі міста Ряжська. Нагородження пройшло в Христорождественскому кафедральному соборі Рязані, повідомляє РИА Новости.

Митрополит вручив архієрейську грамоту оперуповноваженому управління карного розшуку регіонального УМВС старшому лейтенанту поліції Данилу Хорошавіну і оперуповноваженому карного розшуку МО МВС Росії капітану поліції Дмитру Потапову. Він також подякував поліцейських з сусідньої Тамбовської області, які допомогли рязанським колегам знайти і затримати підозрюваного.

Тіло 66-річної пенсіонерки виявили у Миколаївському храмі Ряжська вранці 2 квітня. Крім того, були викрадені золоті прикраси та кружка з пожертвами.

Відео дня

Поліцейські за кілька годин опитали сотні городян, у тому числі двох водіїв з відеореєстраторами. При перегляді записів оперативники звернули увагу на чоловіка, який стояв на узбіччі дороги недалеко від місця злочину. Він поїхав у Тамбовську область. Поліцейські поїхали за ним 7 квітня і затримали його. Чоловік зізнався у злочині.