Незвичайне ДТП сталося в Краматорську 2 квітня. На вул.Орджонікідзе, з відкритої платформи вантажної машини прямо на проїжджу частину дороги впав величезний купол.

Впав він, щоправда, не сам. Впасти йому допомогли - трамвайні дроти, які тягнуться через вул.Орджонікідзе - від депо до рейок. Як пояснив водій вантажівки, що купола (всього їх було чотири) не «вписалися» по висоті, і зачепили дроти. Що характерно, перші три куполи все ж змогли втриматися, а той, що був встановлений в кінці платформи, впав,- повідомляє  "Пошук".

Відео дня

Водій викликав підйомний кран, який повинен був допомогти повернути втрачений купол на місце. ДАІ вирішив не викликати, хоча проїжджаючі повз водії, які з цікавості зупинялися, висловлювали думку, що причиною події могли стати провисші над проїзною дорогою трамвайні дроти.

Як вдалося дізнатися, вантажівка рухалася в напрямку Костянтинівки: саме в цьому місті купола повинні були прикрасити один з тамтешніх храмів.Поки очікувався підйомний кран, величезний купол, сяючи позолотою, сиротливо лежав на дорозі, через що по одній з чотирьох смуг не могли рухатися машини.