Як показали результати опитування компанії Research Now and K & A Brand Research, одним із найчастіших прохань, що чує Санта-Клаус від дітей у віці від 3 до 12 років, є прохання подарувати батька.

У числі різдвяних прохань "тато в подарунок" посідає десяте місце, а прохання подарувати маму стоїть лише на 23-му місці – після іграшок, комп`ютерних ігор, різних гаджетів, домашніх тварин, а також братиків і сестричок.

Крім того, деякі діти просять подарувати їм не традиційних собак або котів, а, наприклад, віслючка або слона, а також місяць, машину часу і актрису Єву Лонгорію – зірку культового серіалу "Відчайдушні домогосподарки".

Відео дня

Що ж до підлітків у віці від 12 до 17 років, то у них на першому місці стоять комп`ютери, лептопи та найсучасніші моделі андроїдів.

Як свідчать офіційні статистичні дані, у 2011 році кількість розлучень у Сполученому Королівстві знизилася на 2%, проте кількість пар у віці від 40 до 44 років, які вирішили розірвати шлюбні узи, досягла рекордної позначки, а кількість подружжів, що розлучаються у віці 60 років і старше, зросла на 5%. Соціологи називають цей феномен "синдромом спорожнілого гнізда".

У загальній складності, число сімей, що розпалися в 2010 році, становить 42% від загальної кількості подружніх пар.

NEWSru