Два мусульманських політика, які виграли в жовтні муніципальні вибори в столиці Бельгії, пообіцяли в найближчі роки реалізувати закони шаріату в країні, повідомляє The Gatestone Institute.

Кандидати від Ісламської партії Бельгії, Редуан Ахрух і Лхуцін Аіт Джеддіг, заявили, що розглядають своє обрання в якості ключа до утвердження мусульманства в країні.

«Як обрані ісламісти ми маємо намір пропагувати Коран і традиції пророка Мухаммеда. Я за введення шаріату в Бельгії. На це можуть піти десятиліття або навіть століття, але рух до цього вже почався. Ми повинні привернути увагу людей, змусити їх усвідомити ті переваги, якими володіють ісламські народи та ісламські закони, і тоді ми станемо ісламською державою», - сказав депутат Редуан Ахрух.

Відео дня

Мусульмани в даний час складають одну чверть населення Брюсселя. Ісламська партія Бельгії, яка планує взяти участь у федеральних виборах в Бельгії вже в 2014 році, буде домагатися реалізації трьох програмних пунктів: продаж халяльних страв в громадських їдальнях шкіл, забезпечення офіційного визнання релігійних мусульманських свят та прийняття закону, який легалізував би носіння хіджабу (ісламської хустки) в громадських місцях.

Православие.By