Нещодавно актор Джеймі Фокс оголосив президента Обаму «господом і рятівником». Художник Майкл ДеАнтуоно пішов ще далі зухвалої заяви актора в очевидних нападках на християнство, повідомляє CNL-NEWS з посиланням на Charisma News.

   Картина «Істина», виставлена в Бостоні в художній галереї коледжу Bunker HillCommunity, зображує Обаму на хресті в терновому вінці з розпростертими руками, що розкривають штори, що приховують президентське крісло; вона є частиною експозиції під назвою «Художники на виборчій кампанії, дорога в Білий Дім 2012».

   «Я завжди шкодував про скасування своєї виставки в Нью-Йорку, тому що вважав, що мої права відповідно з першою поправкою попрані чиїмись травмованими почуттями, - сказав він. - Ми повинні радіти тому, що живемо в країні, де маємо свободу самовираження».

Відео дня

   В інтерв`ю Fox News ДеАнтуоно дав відсіч критиці і консервативним медіа, які назвали картину богохульною. «Розп`яття президента - це метафора, - сказав він. - Я не мав наміру порівнювати його з Ісусом».

Колишній кандидат у президенти Герман Кейн, у якого 200 тисяч послідовників в Твіттері, написав там: «Вчора Джеймі Фокс сказав, що Обама - наш «господь і рятівник», сьогодні - у нас є картина, яка підтверджує це».

Седмица.ru