У Києві під час навчального семінару з основ журналістики, який організували представники Церкви християн віри євангельської, презентували навчальний посібник «Церква і медіа: сім кроків до порозуміння», виданий РІСУ. Захід відбувся 24 листопада на базі Київського Біблійного інституту.

   Церква і медіа: сім кроків до порозуміння«Церква і медіа: сім кроків до порозуміння». Серед учасників семінару - працівники прес-служб обласних об`єднань з усієї України.

   «Наша мета – удосконалювати діяльність обласних прес-служб, обмінюватися досвідом і вчитися у тих, хто вже має практичний досвід співпраці із секулярними ЗМІ», — каже Лілія Лужанська, керівник прес-служби ЦХВЄУ.

Відео дня

   Організатори начального семінару провели курс із трьох тематичних лекцій із новинної журналістики, кризового PR та нових медіа. Лектори семінару також презентували учасникам книгу «Церква і медіа: сім кроків до порозуміння», видану Релігійно-інформаційною службою України. Цей практичний посібник із рекомендаціями та порадами, як зазначалося, значно полегшить працівникам церковних прес-служб налагодити ефективний діалог з із світськими засобами масової інформації.

РІСУ