З 26 листопада по 1 грудня 2012 року в Києві проходитиме пасторська конференція за біблійною книгою Одкровення «Послання до семи церков», - повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org.
Організатор київський Інститут індуктивного вивчення Біблії. Конференція буде проходити в церкві «Надія». Спікером конференції стане Ігор Опінка - пастор церкви, викладач Інституту індуктивного вивчення Біблії (Молдова).
«Будучи останньою книгою Біблії, Одкровення являє собою висновок всього божественного одкровення, усієї Біблії. Адресатами цього пророцтва є сім помісних Церков в семи містах. Ці Церкви представлені в Одкровенні як сім золотих світильників. Незважаючи на те, що це сяючі Церкви, посеред них знаходиться Господь, Який у Своїй турботі розкриває реальний духовний стан кожної з них », - пояснюють організатори.
«Які ж надії Господь покладає на Свою Церкву, на помісні громади? Що Дух говорить тому, хто "має вуха" сьогодні? Що той, хто "має вуха" повинен почути? Як Церкві зберегти свій світильник, щоб він не був зрушений Господом? Як віруючому уникнути деградації та бути перемагаючим? На що звернути увагу пасторам та лідерам? Що вам потрібно зробити, щоб не відчувати почуття сорому, коли з`явиться Ісус? На ці та інші питання ми будемо разом шукати відповідь, вивчаючи Послання 7 Церквам з Книги Одкровення за спеціальним курсом», - повідомляють організатори.