На вулицях Бобруйська (Білорусь) з`явилося 15 білбордів з соціальною рекламою на підтримку сім`ї і захист життя, повідомляє «Тетянин день».

   Погляду пішоходів та автомобілістів постають барвисті плакати з зворушливим зображенням і слоганами: «Дозволь мені народитися - і я буду любити тебе!», «Якщо я з`явлюся на світ, я буду дивувати тебе!», «Хочу бути братиком! Народжуйте!», «Ми тебе любимо і чекаємо!»,«Якщо я з`явлюся на світ - я буду радувати тебе!»,«Ми закликаємо зберігати кожне життя!» та інші.

   Плакати такого змісту розміщені також у тролейбусах, автобусах і маршрутних таксі, що курсують по всіх міських маршрутах.

Відео дня

   Ініціатором та організатором проекту є керівник міського центру підтримки сім`ї, материнства і дитинства «Покрова» Андрій Зубенко.

   Спільно з центром «Покрова» портал Sobor.by проводить конкурс дитячого мальованого плаката «Родина - це». «Може бути, діти зможуть сказати щось таке, що допоможе зробити вірний крок тому, хто стоїть перед вибором створювати сім`ю чи ні, народжувати чи не народжувати», - говорить Андрій Зубенко.

   У Бобруйській єпархії проводиться конкурс серед учнів недільних шкіл. Кращі плакати будуть використані в якості соціальної реклами на білбордах, а переможці отримають призи.