Двоє дітей у Львівській області тричі пограбували храм, купуючи на крадені гроші різні частування. Про це повідомляє Телеграф.
Неповнолітні забирали пожертвування на храм місцевої громади церкви Успіння Пресвятої Богородиці в селі Страдч Яворівського району на Львівщині. Пожертви на церкву діти обмінювали на різні цукерки і морозиво. Але після третього злодійства дітей затримала дільничний інспектор міліції Олена Десятник.
Як повідомили в МВС, дітям без проблем вдавалося тричі пограбувати храм Успіння Пресвятої Богородиці в селі Страдч Львівської області. Таким чином, вони винесли не одну сотню гривень пожертвувань. Останній раз неповнолітні вкрали пожертви парафіян відразу після Служби Божої. Про викрадення співробітникам міліції повідомив настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці в селі Страдч.
Коли парафіяни церкви почали виходити з храму після служби, то не одразу помітили, що двоє дітей підійшли до скарбнички для пожертвувань і вкрали звідки 600 грн. Коли настоятель храму виявив крадіжку, то відразу ж повідомив про це у райвідділ міліції. На місце одразу ж прибули співробітники міліції. Дільничний інспектор міліції Олена Десятник за "гарячими слідами" затримала 2-х дітей, які, як з`ясувалося потім, і вкрали пожертви. Діти 13-ти і 16-ти років є жителями того ж Яворівського району Львівської області. Співробітники міліції встановили, що викрадені гроші діти міняли на різні солодощі.