До Великодня вийшов перший номер журналу «ФОМА в Україні»У квітні 2012 року вийшов у світ перший номер журналу «ФОМА в Україні». Це унікальне загальнонаціональне щомісячне ілюстроване видання, яке не має аналогів в Україні. Журнал присвячений питанням релігії, освіти, культури, відродження традиційної духовності, повідомляє Православіє в Україні.

«Цей журнал про те, наскільки красивим, світлим, яскравим може бути одночасно відомий і невідомий нам православний світ, - розповідає керівник проекту Антон НІКІТІН. - Кращі православні публіцисти Росії та Україні є авторами нашого видання».

На сторінках журналу - історії сумнівів і одкровень, дружби й милосердя, жертовності й щастя. Тут відповіді на питання, які багато хто ставить собі дуже часто: «чи можна подолати байдужість», «чи є призначення в людини», «навіщо людині віра», «що чекає нас після смерті»?

Відео дня

Журнал адресований тим, кому не все одно, навіщо ми живемо та вмираємо, хто хоче зрозуміти сенс двотисячолітньої церковної традиції. Аудиторія журналу - сучасні, думаючі люди з активною життєвою позицією, як православні християни, так і невоцерковлені люди.

Перший номер видання вийшов напередодні Великодня - найсвітлішого християнського свята, тому головною темою журналу є Христове Воскресіння.