Лікар-християнин пред`явив позов своїм роботодавцям за несправедливе звільнення в результаті розсилки молитовних листів і привітань з Різдвом колегам.

Роботодавці доктора Девіда ДРЮ в лікарні Walsall Manor поскаржилися, що його поведінка була неналежною, коли він відправив молитву засновника ордена єзуїтів по електронній пошті своїм колегам.

Доктор був звільнений, коли не зміг прийняти одну з рекомендацій розслідування, яка свідчила, щоб він «утримувався від релігійних посилань у своєму професійному спілкуванні в письмовій або усній формі».

Відео дня

На суді доктор ДОЮ заявив: «Голослівність твердження, що я нав`язую свою релігію іншим людям, що я - якийсь релігійний маніяк, посилюється ще й тим, що мені сказали, ніби я не зобов`язаний розуміти, що все це значить. Якщо піклувальники хотіли б, щоб я вів себе по-іншому, їм слід було б надати мені якісь пояснення. Я й подумати не міг, що все це в підсумку приведе до мого звільнення».

Доктор Дрю заявив, що керівництво лікарні запропонувало йому «хабар», щоб він пішов тихо. Слухання справи тривають, і як очікується, триватимуть три тижні.

Кіріос