Через 8 років після феноменального успіху «Страстей Христових» Мела Гібсона, голлівудський продюсер Девід Вуд  вирішив зняти художній фільм про воскресіння Ісуса Христа, повідомляє CNL-NEWS з посиланням на ChristianToday.

«Воскресіння» буде унікальним у багатьох відношеннях фільмом, сказав він в інтерв`ю Christian Post.

«Справжня сила християнства - це воскреслий Христос, - сказав 49-річний Вуд. - Хоча ми всі знаємо, що Христос пішов на хрест за наші гріхи, саме реальна сила Його Воскресіння робить нас християнами. Ця друга історія про нас. Це історія про любов і надії ».

Відео дня

Крім фільму «Воскресіння», Вуд, який є ветераном кіновиробництва з 30-річним стажем, має ідею, напевно, ще більш приголомшливу. Він планує почати фінансувати фільм з допомогою християнської спільноти віруючих до того, як будуть знайдені претенденти на участь у фільмі, в тому числі, сценарист.

«Ми хочемо робити все в протилежному Голівуду дусі. Зазвичай ви йдете і збираєте гроші в інвесторів. Ви берете сценарій. Ви наймаєте всіх учасників. Ви знімаєте фільм, озвучуєте і редагуєте його, потім просуваєте його на ринку 5-6 місяців, а потім він виходить в кінотеатрах і на DVD і так далі », - сказав Вуд.

«Але Бог нам показує, - що цього разу нам потрібно зібрати команду, яка могла б вести цей проект, - пояснив він. - Спочатку ми плануємо повідомити християнські церкви світу, що вийде цей фільм ».

«Ми віримо, що Мел добре потрудився, об`єднавши церкви через свій фільм. Це ще один спосіб глобального впливу на церкву, тому що церква нагадує сплячого гіганта, і їй потрібно прокинутися », - сказав він.

Вуд сказав, що він і команда з 5 чоловік, які є виконавчими директорами, не тільки просять інвесторів допомогти зібрати 40 мільйонів доларів для фільму, а й зацікавлені у виробництві «найважливішого фільму цього століття, а, можливо, і в історії».

Прокат фільму також буде унікальним. Вуд сказав, що на прем`єрному тижні фільму він буде показаний не тільки в кінотеатрах, але також буде транслюватися по церквах, домівках, школах і всіх комп`ютерних та переносних приладах у всьому світі.

 «Буквально весь світ буде дивитися цей фільм в одні й ті ж вихідні, - сказав Вуд».

Католицький оглядач