Священик через Інтернет зібрав мільйон на ремонт храмуСвященик російської глибинки із села Кутуково Суздальського району Володимирської області, отець Георгій ПАРФЬОНОВ, зумів зібрати через Інтернет 1 400 000 рублів на ремонт храму.

На даний момент у веденні отця Георгія цілих три приходи. Один з них - імені Ікони Божої Матері Смоленської - потребує особливої уваги - зараз там йдуть великі ремонтні роботи.

Звичного кухля з написом «на відновлення храму» в тутешній церкві немає. Зате у отця Георгія є віртуальний гаманець, який, як виявилося, служить тій же меті набагато ефективніше.

Відео дня

Розміри пожертвувань варіюються в досить широкому діапазоні - від найскромніших до дуже істотних. Наприклад, нещодавно одна жінка перерахувала на веб-гаманець 50.000 рублів. Це - приблизна вартість малого з двох купольних хрестів, які, до речі, будуть поставлені найближчим часом. З минулого року доброзичливці перерахували на парафіяльній веб-гаманець один мільйон чотириста тисяч рублів.

На своїй сторінці ФБ отець Георгій регулярно викладає фотографії, по яких можна побачити, на що і як саме витрачаються зібрані гроші. Ймовірно, ще до Великодня вийде фотозвіт про встановлення привезених з Чебоксар купольних хрестів вартістю під 170.000 рублів.

Кyrios