Французька поліція заарештувала сьогодні в Тулузі одного з підозрюваних у розстрілі трьох дітей і вчителя біля єврейської школи. Про це повідомили джерела в правоохоронних органах.
Операція з затримання підозрюваних розпочалася сьогодні вночі. Будівля, де сховалися підозрювані, точне число яких поки не відомо, досі оточене поліцейським спецназом. В ході операції, яка на даний момент триває, двоє співробітників правоохоронних органів отримали поранення.
Одночасно стало відомо про те, що як мінімум один підозрюваний, за його власним твердженням, пов`язаний з міжнародною терористичною організацією "Аль-Каїда". Як повідомив сьогодні глава МВС Франції Клод Геан, своїми діями нападник нібито хотів помститися за страждання палестинського народу.
Напад на єврейську школу "Озар Хатор" стався в Тулузі / південь Франції / в понеділок. Невідомий відкрив стрілянину по учнях і викладачах навчального закладу, в результаті загинули троє дітей і вчитель-рабин, ще декілька людей отримали поранення. Тіла убитих доставлені сьогодні до Ізраїлю.
Седмиця.