Сьогодні, напередодні католицького Різдва, у Москві пройде парад Санта Клаусів. Столиця Росії також поб`є рекорди по створенню незвичайних цукерок. У центрі міста - на площі Революції тверські кондитери виготовлять 100-кілограмового карамельного дракона, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Смачний персонаж буде представлений у рамках різдвяного фестивалю "Російська зима", який організовано префектурою Центрального адміністративного округу столиці та Асоціацією "Народні художні промисли Росії".

Як уточнили в префектурі, Дід Мороз і Снігуронька спеціальними маленькими молоточками будуть відколювати шматочки цукерки, і пригощати усіх бажаючих. Одночасно з дегустацією планується проведення майстер-класу з виготовлення льодяників на паличках. У минулому році таким самим чином був з`їдений буквально за лічені хвилини 100 кілограмовий льодяниковий заєць.

Відео дня

Ще одну рекордну цукерку зможуть побачити відвідувачі одного з найбільших торгових центрів столиці. Тут буде встановлено новий рекорд - найбільший новорічний льодяник довжиною більше 20 метрів і діаметром 16 сантиметрів. Його особисто виміряє головний редактор Книги рекордів Росії Олексій СВИСТУНОВ, а потім занесе інформацію в саму Книгу.

Vesti.ru