Кетлін КЕННЕДІ ТАУНСЕНД, дочка сенатора Роберта Кеннеді і племінниця президента США Джона Кеннеді, заявила, що «консервативні єпископи» Католицької Церкви в США йдуть «не в ногу» зі своєю паствою, оскільки вони виступають проти контрацепції. Свою позицію Кетлін КЕННЕДІ в статті, опублікованій виданням «The Atlantic» пояснила так. Більшість жінок-католичок, за її спостереженнями, використовують протизаплідні засоби. Таким чином, нерозсудливо для ієрархії виступити проти подібної практики.

У зв`язку з цим, цитує статтю Кетлін КЕННЕДІ католицьке агентство CWN, задається риторичним питанням: чи повинні єпископи також відмовитися від Десяти заповідей на тій підставі, що більшість віруючих усе одно грішать і порушують їх?
Колишній віце-губернатор штату Меріленд стверджує, що американські єпископи лицемірні у своїй позиції з питання про неприпустимість використання протизаплідних засобів.

Кетлін КЕННЕДІ ТАУНСЕНД (нар. 1951 р.) з 1995 по 2003 р. займала пост віце-губернатора штату Меріленд. У даний час є видним діячем Демократичної партії. Також відома як публіцист і автор декількох документальних фільмів.

Відео дня

Представники знаменитої родини Кеннеді, що має ірландське походження, традиційно сповідують католицизм. Джон Кеннеді був єдиним в історії США президентом-католиком.

Седмица.ru