Член Палати лордів британського парламенту лорд Девід ЕЛТОН виступив у британському парламенті проти дослідів англійських учених, які намагаються сконструювати гібриди, які б комбінували в собі генетичний матеріал людини й тварин.

Лорд ЕЛТОН відомий у Британії, як противник абортів та маніпуляцій з людськими ембріонами, також він відкрито пропагує католицьку мораль та соціальну доктрину Католицької Церкви.

«Дивлячись з точки зору етики, таке не може бути оправдане в жодному разі. Це дискредитує нашу державу», - сказав лорд ЕЛТОН.– «Вчені постійно виправдовуються, що, якщо ми їм дозволимо такі експерименти, то це буде панацеєю майже від усіх хвороб, які відомі людству. Це не що інше, як маніпуляція людськими емоціями».

Відео дня

Як стало відомо, вчені трьох британських лабораторій: при Кінґс Колледжі в Лондоні, при Університеті в НьюКаслі та при Університеті у Вавріку, використовуючи закон про ембріологію від 2008 року, створили щонайменше 155 ембріонів, які несуть у собі й людський, і тваринний генетичний матеріал.

КАТОЛИЦЬКИЙ ОГЛЯДАЧ