Міський голова Геннадій Мінаєв відповів на лист єпископа Сумського Євлогія (УПЦ) з приводу «реклами пороку» в обласному центрі.
За даними єпархії УПЦ, мер висловив стурбованість тим, що існуючі нині юридичні механізми подолання реклами розпусти неефективні. Проте мер дав вказівку міському управлінню архітектури та містобудування направити письмові звернення власникам клубу «Сьоме небо» і розповсюджувачам реклами з проханням припинити демонстрацію реклами розпусти.
У листах директору ТОВ «Сумиреклама» і директору ТОВ «Рекордекс», а також власнику нічного клубу «Сьоме небо» головний архітектор Сум Володимир Биков «рішуче висловив своє негативне ставлення до реклами пороку і закликав бізнесменів поважати право сумчан жити поза потоком рекламної інформації розпусного змісту», повідомляє єпархія.
Нагадаємо, засудження церкви викликали рекламні слогани «Кожну середу дівчатка хочуть...», що супроводжуються фотографіями напівголих дівчат.
Єпархія відзначає, що «міська влада підтримала стурбованість православних жителів обласного центру, що свідчить про те, що моральне почуття, незважаючи на різного роду аморальні тенденції сучасності, залишилося визначальним у життєвому виборі сумчан».
Данкор