Під час недільного служіння пастор з Нью-Йорка провів конкурс поцілунків серед одружених пар. Моріс ДЖОНСОН почав своє послання під назвою «Сила й задоволення від любовних відносин», зачитавши вірші з другого розділу Буття. Потім він навів у приклад дослідження, які довели, що поцілунки корисні для серця і впливають на рівень холестерину. Для того щоб розвинути цю тему, пастор також порадив парафіянам зайти на такі сайти, як «Мистецтво поцілунку» і «Як навчитися цілуватися».

«Наше суспільство, а особливо релігійне, іноді соромиться відкритості романтики, любові і поцілунків ... Їм здається, що про це не треба говорити в церкві, що це не повинно демонструватися в суспільстві», - заявив пастор у своїй проповіді.

На додаток, під час служіння, ДЖОНСОН попросив чотири одружені пари вийти до кафедри і почати цілуватися, в той час як група прославлення грала музику в стилі R & B. Пари цілувалися протягом 5 хвилин, після чого серед них були обрані переможці за допомогою оплесків.

Відео дня

Моріс ДЖОНСОН є засновником «Християнського центру свободи», який тепер називається «Церквою Переможців». Місія церкви полягає в тому, щоб «випускати бранців на волю через учення Божого Слова і прояви Його Духа»

Кіріос