Ісламський проповідник пояснив, як правильно бити дружину. Так в одному з інтерв`ю ісламський духовний лідер розповів про те, як мусульманам можна бити своїх дружин з "повагою". За його словами, метою подібного побиття є виховання жінки, і про це розповідав ще пророк Мухаммед. Однак є правила, яких віруючий повинен дотримуватися, коли він таким чином "виховує" дружину.

Зокрема, не можна бити жінку по обличчю, не можна її сварити чи проклинати. Не повинно бути більше 10 ударів. Їй не можна ламати кісток, поранити, вибивати зуби або тикати в очі. "Є етикет биття. Якщо він б`є, щоб виховати її, не можна піднімати високо руку, можна бити її від грудей. Все це показує повагу до жінки. Її треба виховувати", - розповів проповідник, повідомляє MIGnews.

На запитання журналіста "Чим же можна бити дружину?", Він відповів, що це можна робити короткою палицею, але потрібно уникати ударів по голові.

Відео дня

"Але бити дозволяється лише у крайньому випадку. Повага до дружини в ісламі очевидно в тому факті, що покарання биттям допустимо тільки у випадку, якщо вона відмовляється спати з ним (чоловіком)", - пояснив він.

Кіріос