Цьогорічний Фестиваль ЗМІ православних відбудеться з 3 по 7 жовтня 2011 року у м. Балаклава АР Крим.

Провідною темою цьогорічного форуму, що традиційно проводиться Синодальним інформаційно-просвітницьким відділом УПЦ, стане «Розвиток загальноцерковної інформаційної мережі Української Православної Церкви».

На ФестЗМІ запрошуються всі бажаючі! Щоб стати учасником найбільшого українського форуму православних журналістів, до 15 вересня включно необхідно подати заявку учасника.

Відео дня

Для представників єпархіальних прес-служб заявка оформлена у вигляді офіційного запиту на участь у ІV Всеукраїнському фестивалі ЗМІ православних та надіслана в усі єпархії Української Православної Церкви.

Усім бажаючим долучитися до участі у фестивалі необхідно заповнити та надіслати індивідуальну заявку.

Оргкомітет фестЗМІ звертає увагу учасників, що цього року в заявці міститься окрема графа «Пропозиції, зауваження та побажання щодо основних заходів фестивалю», і запрошує приєднатися до підготовки фестивалю на рівні порад та ідей. Приймаються і вітаються будь-які конструктивні побажання, щоб новий фестиваль подарував своїм учасникам не тільки радість спілкування, але й став максимально корисним.

Реєстраційний внесок для кожного учасника становить 500 гривень. Оргкомітет забезпечує проживання та триразове харчування упродовж усіх днів фестивалю.

Зверніть увагу! Кількість учасників фестивалю обмежена, тому по мірі формування списку учасників прийом заявок може бути завершений раніше вказаного терміну.

Заявку можна надіслати електронною поштою festzmi@gmail.com або факсом (044) 255-12-56.
***

Нагадуємо, що як і в попередні роки, на ІV Всеукраїнському фестивалі ЗМІ православних у п’яти номінаціях визначатимуться лауреати за результатами інформаційної діяльності єпархій Української Православної Церкви за 2011 рік. Це зокрема: 1) Нові проекти (інформаційні та просвітницькі); 2) Відкриття року (Проект існував і раніше, але відомо про нього стало лише упродовж минулого року); 3) Подія року (у медіа-галузі); 4) Людина року; 5) Ініціатива року (Проект чи ЗМІ, що вже існував, відзначився цікавою, креативною та результативною ініціативою).

Усім інформаційні відділи запрошуються до участі в конкурсі. Для цього необхідно зробити стислий огляд ключових подій інформаційної діяльності в єпархії за вказаними номінаціями (з коротким поясненням).

Заповнені анкети до 15 вересня необхідно надіслати на адресу оргкомітету. За висновками журі буде відзначено найкращих у кожній номінації.

***

За новинами медіа-простору Української Православної Церкви та подальшими повідомленнями щодо проведення ІV Всеукраїнського фестивалю ЗМІ православних слідкуйте на інтерактивному сайті фестивалю festZMI.org.

«Православіє в Україні»