14 грудня, на Майдані Незалежності почався монтаж ярмаркового містечка.

Уже встановлено 30 дерев`яних будиночків, у яких з 16 грудня 2010 р. по 9 січня 2011р. у рамках благодійного різдвяного ярмарку «Три мішечки. Від Миколая до Різдва» відвідувачі заходу зможуть придбати подарунки для своїх дітлахів, водночас допомагаючи дітям-сиротам.

Уже завтра підприємці-учасники ярмарку почнуть заповнювати ці будиночки, виставляючи в них свою продукцію: сувеніри, книги, авторські ляльки, листівки, ласощі, свічки, іграшки тощо. Того ж дня почнеться і монтаж інсталяції «Три мішечки». З неї відвідувачі ярмарку зможуть більш детально дізнатися про тих, на що учасники і організатори ярмарку збиратимуть кошти – про вихованців семи дитячих будинків із різних регіонів України. Фотографії дітлахів та інформація щодо закладів, у яких вони зараз живуть, буде розміщена на символічних трьох мішечках.

Відео дня

Також біля Лядських воріт почнеться монтаж головної сцени, на якій впродовж усього ярмарку будуть виступати дитячі колективи, академічні та народні хори, професійні співаки та артисти-аматори.

Нагадаємо, що урочисте відкриття благодійного різдвяного ярмарку «Три мішечки. Від Миколая до Різдва» відбудеться 17 грудня о 16.30.

http://orthodoxy.org.ua/tn/node/14571