В Черкасах побував хор священнослужителів із Гродненської єпархії республіки Білорусь.
Як повідомили кореспонденту УНІАН в прес-службі Черкаської єпархії УПЦ, хор взяв участь у міжнародному фестивалі академічної та сучасної музики «Фарботони», який відбувся у місті Канів Черкаської області. А у Свято-Михайлівському кафедральному соборі хор священнослужителів дав концерт духовної музики.
Гродненський хор священнослужителів має досить широкий репертуар: духовні, світські та народні пісні, тому виступає з програмами і в концертних залах, і у храмах. Бере участь у фестивалях духовної музики, які в Гродно проходять вже 10 років поспіль. Звичайно, непросто збирати музично обдарованих священників та дияконів з усієї області для участі у хорі, але результат того вартий.
Гродненський хор священнослужителів охоче прийняв запрошення заспівати саме у Черкаському Свято-Михайлівському кафедральному соборі. Оскільки і велич храму підкреслює духовну сутність їхніх пісень, і саме тут знаходяться мощі преподобного Макарія Чудотворця, який був настоятелем кількох монастирів Білорусі, в тому числі й Гродненського.