Днями вийшов друком підручник з історії філософії. Його підготували до видання науковці Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, Ужгородської богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету ім. Августина Волошина за редакцією доктора філософських наук, професора В. І. Ярошовця.

Спільна праця київських та ужгородских науковців затверджена Міністерством освіти і науки України як підручник для студентів вищих навчальних закладів.

За тематичним змістом навчальний посібник охоплює історичний період розвитку філософії від часів стародавнього світу до сучасної світової філософії. Окремий розділ присвячено історії української філософії.

Відео дня

Співавторами підручника виступили ректор УУБА та Університету ім. А. Волошина доктор богословських наук, доктор філософії, професор архімандрит Віктор (Бедь) та заступник завідувача кафедри філософії і гуманітарних наук доктор філософії, професор Тетяна Іванівна Хоменко.

Представлене видання буде корисним для студентів духовних і гуманітарних вищих навчальних закладів та для всіх, хто цікавиться питаннями розвитку філософської науки. Мова видання – українська. Об`єм видання 790 сторінок. Підручник підготовлено до друку інформаційно-видавничим центром УУБА та КаУ.

Прес-служба УУБА