24 травня 2010 року розпочав візит в Україну президент Папської Ради у справах культури архієпископ Джанфранко Равазі. До 26 травня він перебував у Львові, беручи участь в Міжнародній біблейській конференції під назвою "Священне Писання в катехізі, духовності і культурі України", що проходить в приміщенні Греко-католицької Семінарії Святого Духу у Львові - повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org.

Форум організували Патріарша катехізична комісія Української Греко-католицької церкви і Катехізично-педагогічний інститут Українського Католицького Університету у Львові.

Під час урочистого відкриття конференції Архієпископ Львівський Ігор Возняк зачитав вітання глави Української Греко-католицької церкви Блаженнішого Любомира Гузара. До присутніх звернувся з вітальним словом голова Конференції римсько-католицьких єпископів України Архієпископ-митрополит Львівський Мечислав Мокшицький.

Відео дня

З доповіддю "Священне Писання і культура" виступив президент Папської Ради у справах культури архієпископ Джанфранко Равазі. Переклад українською мовою його книги "Коментар до Пісні Пісень" представив Координатор біблейського проекту Української Греко-католицької Церкви о. Тарас Барщевский. Відбулася також презентація інших видань патріаршій катехізичній комісії.

Програма перебування у Львові архієпископа Равазі включає відвідання католицьких і православних храмів, зустріч з мером Львова Андрієм Садовим, студентами Національного Університету імені Івана Франка і львівськими художниками.