Педагог з Луцька Наталія РОТЧЕНКОВА стала переможцем у Всеукраїнському конкурсі-фестивалі „Вчитель року з предметів духовно-морального спрямування – 2010”, який проходив у Національному університеті „Острозька академія”.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП, загалом п’ятдесят учителів, учителів-методистів – викладачів основ християнської етики, етики – та вчителів недільних шкіл з усієї країни, зокрема тринадцять із Волині, зібралися, щоб позмагатись між собою, продемонструвати педагогічний рівень. Відтак, найбільш „духовною” виявилася вчителька Луцької загальноосвітньої школи № 17 Н. РОТЧЕНКОВА. Під час конкурсу вона успішно пройшла тестування на занння Святого Письма та предствила присутнім свій творчий доробок - методичну розробку для 6 класу, потім – урок на тему «Вміння прощати (притча про блудного сина)».

Н.РОТЧЕНКОВА є дружиною священика Андрія РОТЧЕНКОВА, а також викладає в Центрі християнського виховання дітей і молоді при кафедральному Свято-Троїцькому соборі.

Відео дня

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет надіслав привітання цьому вчительському конкурсу, Біблію і Закон Божий для переможців. Їх та грошову премію благодійного Фонду відродження «Думич» (м. Київ) вручено й Наталії РОТЧЕНКОВІЙ.