На Сумщині Духовно-просвітницький центр монастиря Глинська пустинь спільно з відділами освіти Глухівської міської ради та райдержадміністрації з благословення архієпископа Конотопського і Глухівського УПЦ МП, намісника монастиря Різдва Пресвятої Богородиці “Глинська пустинь” ЛУКИ для формування інтересу до духовних і культурних традицій українського народу, створення сприятливих умов для духовно-етичного розвитку дітей та розвитку здібностей учнів провели творчий конкурс «Великодня радість».

Головна особливість і вимога конкурсу – всі роботи повинні були відображати тему Пасхи.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Конотопсько-Глухівської єпархії, участь у конкурсі взяли учні загальноосвітніх шкіл, дошкільних навчальних та позашкільних закладів. До участі в конкурсі приймалися індивідуальні та колективні роботи дітей: писанки, малюнки, вишиванки, доробки та інше. Організатори оцінювали якість та охайність кожної роботи, оригінальність та самобутність ідеї, технологічну складність.

Відео дня

Переможці конкурсу «Великодня радість» будуть нагороджені дипломами та подарунками на концерті, присвяченому святу жінок-мироносиць, а виставка робіт учасників конкурсу буде проведена в Духовно-просвітницькому центрі з 4 по 18 квітня.