На засіданні Волинської ради Церков, яке відбулося 18 березня під головуванням Римо-Католицької Церкви, підбили підсумки різдвяного благодійного телерадіомарафону «Бог багатий милосердям»

 

Як повідомили УНІАН у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП, на зібрані кошти, а це – майже 78 тис. грн. придбано побутову техніку. Її одержали 25 малозабезпечених сімей і родин, де проживають діти-сироти й напівсироти. Благодійникам, спонсорам, співорганізаторам марафону вручено подяки.

Відео дня

 

П’ятий Різдвяний благодійний марафон "Бог багатий милосердям" був проведений за ініціативою та безпосередньою за участю релігійних організацій Волинської Ради Церков. Збір коштів тривав протягом січня-лютого. Основною метою телемарафону - у міру можливого допомогти дітям-сиротам, дітям позбавленим батьківського піклування, іншим малозабезпеченим верствам населення.

 

Відтак, у приміщенні Волинського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка було пожертвувано понад 7 тис.грн.; у скарбничках, що були розміщені у супермаркетах, сума пожертв становила понад 16 тис, а в загальному зібрано - 72 тис. 731 грн. Окрім цього, ще 42 організації, підприємства перерахували кошти на рахунок марафону.