У Луцьку підбито підсумки VII-го обласного конкурсу різдвяно-новорічної атрибутики „Оберіг”. Урочистості відбулися сьогодні у Волинському краєзнавчого музеї

 Як передає кореспондент УНІАН, 58 учасників конкурсу старшої і молодшої вікових категорій з Камінь-Каширського, Ківерцівського, Ковельського, Локачинського, Турійського районів та міста Луцька подали понад 70 робіт, при створенні яких проявили глибоке знання народних традицій, творчу фантазію та активність.

 Переможцями стали учасники попередніх конкурсів, вихованці зразкового колективу „Житечко” Купичівської ЗОШ Турійського району, керівник якого відома в Україні і світі майстриня-соломникарка Марія КРАВЧУК. Також серед переможців – студенти-п’ятикурсники Інституту мистецтв Волинського національного університету імені Лесі Українки, педагоги і вихованці мистецьких студій міських і районних позашкільних закладів, а також учні різного віку загальноосвітніх шкіл.
 

Відео дня

Всіх решта учасників конкурсу відзначили дипломами, подяками, цінними подарунками та призами. Роботи переможців, за умовами конкурсу, поповнять фонди музею та експонуватимуться на виставках.