11 і 12 грудня 2009 року у Вінниці пройде ІІ Всеукраїнська Різдвяна виставка-ярмарок християнської літератури, організатором якої є Асоціація християнських видавців України - повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org.

Виставка пройде при активній підтримці християнських церков різних конфесій.

Для участі у виставці приїдуть найбільші християнські видавництва і виробники сувенірної продукції з різних областей України: Черкаської, Київської, Полтавської Дніпропетровської, Одеської, Кіровоградської, Харківської, Львівської, Вінницької, Хмельницької.

Відео дня

«Видавці і виробники сувенірів заздалегідь готуються до цієї виставки, щоб привезти якомога більше цікавих книг для дорослих і дітей, захоплюючих ігор, посібників з проведення свят в церквах, красивих сувенірів. Також на цій виставці будуть представлені періодичні видання», - говориться в повідомленні.

Досвід торішньої Різдвяної виставки, яка пройшла у Вінниці, показав, що християни напередодні Різдва Христового піклуються про те, щоб їхні друзі, рідні і близькі отримали християнські дарунки.

Під час виставки проходитимуть різні Різдвяні акції. Одна з них – «Книга – кращий Різдвяний подарунок». Під час акції будуть зібрані книги, які Асоціація християнських видавців України передасть дитячим будинкам міста Вінниці.