Починаючи з 8 листопада, за рішенням Львівської міської ради, Львівської обласної телерадіокомпанії та Української греко-католицької церкви недільну Службу Божу з Катедрального Собору Св.Юра у Львові транслюватимуть по телебаченню. Трансляції будуть вестися з урахуванням численних звернень громадян, які через епідемію не мають змоги відвідувати храми. Про це повідомили УНІАН у прес-службі Львівської міської ради.

«Перед минулою неділею до мене зверталось багато львів’ян. Багато людей, які захворіли і не мали можливості прийти в церкву. І, власне, виникла ідея, а чому б не зробити на цю неділю Богослужіння через трансляцію по телебаченню. Ми погодили це з обласною телекомпанією, церквою і вже у цю неділю о 9.00 Служба Божа транслюватиметься по телебаченню. Зараз важливо, аби у спільній молитві за здоров’я всієї громади об’єдналось якомога більше людей, щоби місто було під опікою Святого Духа», - зазначив у коментарі УНІАН міський голова Львова Андрій САДОВИЙ.

Як відомо, згідно з дослідженнями європейських імунологів, релігійність людини є одним із важливих чинників підсилення імунітету.

Відео дня