Всеукраїнська науково-практична конференція «Християнські цінності в системі підготовки вчителя національної школи: теорія, традиції, практика» відбудеться 12-13 листопада в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини (м. Умань, Черкаська область).

Як повідомили кореспонденту УНІАН в секретаріаті Уманської єпархії УПЦ, науково-практична конференція працюватиме за наступними напрямками: християнські духовні цінності та їх виховний потенціал; мета і цінності освіти ХХІ століття; виховання особистості в світлі християнської антропології; християнські цінності в підготовці шкільного вчителя: історико-педагогічний аспект; духовно-моральний світ студента педагогічного ВНЗ; досвід роботи зі студентами ВНЗ у світлі християнських духовних цінностей; виховання дітей сільської школи на основі християнських духовних цінностей в досвіді В.Сухомлинського.

Матеріали доповідей будуть надруковані у Збірнику матеріалів конференції, та у фаховому збірнику наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Відео дня