«Першу половину тиражу ми маємо намір випустити до 5 грудня - річниці смерті святішого Патріарха Алексія, а другу - до 23 лютого, дня його народження», – повідомила гендиректор Інституту вивчення реформ і підприємництва Ольга Клімашевська, за редакцією якої видана книга. Про це інформує «Православіє в Україні».

За її словами, 700-сторінкове видання, що містить 19 глав, у масовому тиражі збереже свій формат, буде випущено на якісному папері, з великою кількістю фотографій.

Вона повідомила також, що видання буде поширюватися за підтримки Російського книжкового союзу багатьма регіонами Росії відповідно до вже укладених договорів. Видавці також розраховують на сприяння Московської Патріархії в поширенні книги «Путем Христовым» у недільних школах і сільських храмах.

Відео дня

Окрім того, як повідомила О.Клімашевська, частину тиражу буде відправлено до Білорусії, а в перспективі планується реалізація книги в Україні.

У книзі «Путем Христовым» наводяться спогади про Алексія II 77 відомих у Росії та світі людей - діячів науки, культури, громадських діячів, керівників іноземних держав. Зі зверненням до читачів книги виступив Патріарх Московський і всієї Русі Кирил. Вступні статті написали Президент РФ Дмитро Медведєв і прем`єр-міністр Володимир Путін.