У національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику сьогодні відкрилась виставка «Мандрівка давнім містом: Броди на старих фотографіях кінця 19 – початку 20 століть», повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Разом зі 17 банерами, на яких давні види м. Броди, у Києво-Печерському заповіднику будуть представлені експонати художньої виставки «Обличчя міста» – роботи вихованців студії образотворчого мистецтва Бродівського центру дитячої і юнацької творчості . Художня виставка складається з 27 малюнків, присвячених місту і 11 робіт до Покрови Пресвятої Богородиці. На виставці можна побачити фотографії з краєвидами міста Бродів, зафіксовані учасниками цьогорічної літньої майстерні юних художників. Художнє оформлення експонатів робили діти.

***Бродівська виставка діятиме у Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику протягом тижня у рамках міжгалузевої державної програми «Пізнай свою країну», розрахованою з 2007 до 2012 років. Декілька художніх номерів повезуть київським глядачам вихованці студії «Гал – Арт» ансамблі «Пісневир» і «Джельсоміна», які виконають пісні про м. Броди і присвячені святу Покрови.

Відео дня