Те, що відбувається з Аллою Пугачовою і її сім`єю - розплата за гріхи, вважає автор відкритого листа до співачки, депутат Законодавчих Зборів Санкт-Петербурга Євгеній Марченко. 37-річний член "Справедливої Росії" дорікає примадонні в тому, що вона "морально розклала" декілька поколінь російських людей, повідомляє Credо.Ru.

"Тепер - Ви платите за свої гріхи, наступає старість, а з нею хвороби. І це дуже показово, що в мить, коли Ви підводите межу своїй сценічній кар`єрі, у Вас почалися сімейні проблеми". - пише депутат, маючи на увазі конфлікт доньки Пугачової Кристини Орбакайте і чеченського бізнесмена Руслана Байсарова через їх сина Дені.

"Про Вас зараз пишуть, що Ви глибоко віруюча людина, але особисто я в це не вірю. "По плодах їх дізнаєтеся їх" (Матф.7:16). Людина може помилятися, вона має право на особисте життя, але пропагувати аморальність і аморальний спосіб життя Вам ніхто права не давав", - йдеться в листі.

Відео дня

Депутат називає гріхи Пугачової, за які, вона, на його думку, розплачуватиметься. "Ось вже багато років вся країна дивиться, - пише Євгеній Марченко, - як Ви не тільки співаєте, а й гуляєте, п`єте, палите, веселитеся, виходите заміж за чоловіків, які годяться Вам в сини і внуки, потім розлучаєтеся з ними... Ви постійно виставляєте особисте життя Вашої зоряної сімейки, її брудну білизну, на загальний огляд і обговорення".