У кафедральному Петро-Павлівському соборі Сімферополя (Крим) з благословення Митрополита Сімферопольського і Кримського Лазаря і на прохання керівництва Кримського територіального командування внутрішніх військ МВС відправили молебень перед початком основної фази курортного сезону за участю військовослужбовців ВВ МВС. Про це кореспондентові УНІАН повідомили у прес-службі Сімферопольської і Кримської єпархії УПЦ.

"Значення злагодженої роботи ВВ МВС з охорони правопорядку істотно збільшується в період курортного сезону, коли до Криму з`їжджається величезна кількість людей. Перед співробітниками, котрі охороняють правопорядок, молодими, але достатньо підготовленими, стоїть завдання забезпечити спокійне життя відпочивальникам і жителям півострова, а також профілактика правопорушень", – відзначили у прес-службі.

У прохальному молебні перед початком основної фази курортного сезону священнослужителі кафедрального Петро-Павлівського собору Сімферополя молитовно закликали благословення Боже на служіння зі збереження миру і спокою на кримській землі. Після закінчення молебню клірик кафедрального собору протоієрей Микола КОРНУТА побажав співробітникам ВВ МВС допомоги Божої в охороні правопорядку на Кримському півострові і благополучного повернення в свої сім`ї після чергового чергування.

Відео дня