Апарат застосовується для проведення терапії низькочастотним электромагнитним полем / pravoslavie.ks.ua

Сьогодні, 13 лютого, митрополит Херсонський і Таврійський Іоанн зустрівся з директором Олешківського дитячого будинку-інтернату Княгицкою Т. та начальником відділу з виховної роботи Херсонського міського відділу освіти Поздняк С.

У ході зустрічі владика передав у дар Олешківському дитячому будинку-інтернату магнітотерапевтичний низькочастотний апарат "Полюс-4", повідомляє прес-служба Херсонської єпархії УПЦ.

Апарат був придбаний спільно Херсонською єпархією та Управлінням освіти на кошти, зібрані в рамках 11 міського фестивалю дитячої творчості "Острів Різдва", який проходив у Херсоні на початку цього року. Директор дитячого закладу сердечно подякувала митрополита Іоанна за надану допомогу.

Відео дня

В Олешківському будинку-інтернаті перебувають діти з наслідками поліомієліту та церебральними паралічами. Це єдиний будинок-інтернат в Україні, де утримуються, навчаються та лікуються діти з надзвичайно складними формами інвалідності.

Апарат для магнітотерапії "Полюс-4" застосовується для проведення терапії низькочастотним электромагнитним полем на верхні і нижні кінцівки пацієнта при дигенеративно-дистрофічних і запальних захворюваннях суглобів, і вкрай необхідний для проведення і реабілітації вихованців Олешківського інтернату.