/ vozdvigenie.ks.ua

У Хрестовоздвиженському храмі Херсона 4 лютого відзначили 5-річний ювілей заснування Православної громади глухих і слабочуючих, а також проведення богослужінь у супроводі сурдоперекладу.

Цього дня відбулася Божественна літургія з сурдоперекладом, на яку прибули гості, у тому числі і з православних громад глухих з інших населених пунктів, повідомляється на сайті Хрестовоздвиженського храму Херсонської єпархії УПЦ.

/ vozdvigenie.ks.ua

«Незважаючи на велику кількість народу, що зібралася у храмі, служба пройшла на одному диханні, відчувалося загальне єднання один з одним. Глухі та слабочуючі люди з великою увагою і старанністю «слухали» слова молитви, дивлячись на руки перекладачів», - повідомляється на сайті храму.

Відео дня

Під час проведення святкового заходу звучали теплі слова привітань від настоятеля храму протоієрея Димитрія Чорнея, кліриків храму і сурдоперекладачів.

/ vozdvigenie.ks.ua

Також у цей день були підведені підсумки проведених заходів за п'ятирічний період.

Закінчився захід врученням пам'ятних подарунків православним глухим і слабочуючим і чаюванням, за яким усі змогли поспілкуватися та привітати один одного з добрим святом.

Завершилося святкування ювілею чаюванням / vozdvigenie.ks.ua

А на завершення святкування серед учасників була проведена захоплююча вікторина на тему «Священна історія Нового Завіту».