/ eparhiya.od.ua

В Одесі 10 лютого з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела відбувся міжприходський молодіжний турнір з настільного тенісу.

Турнір став першим заходом у рамках святкування Міжнародного дня православної молоді цього року та проходив за підтримки Одеської обласної федерації настільного тенісу та Одеської національної академії зв'язку, повідомляє прес-служба Одеської єпархії УПЦ.

 / eparhiya.od.ua

У турнірі взяли участь представники православних молодіжних об'єднань міста, студенти Одеської духовної семінарії, а також гості з області: молодіжний клуб «Голос Молодої Душі» з Ізмаїла та молодіжний клуб «Преображення» з Чорноморська (храм на честь Різдва Христового, смт. Великодолинське).

Відео дня
 / eparhiya.od.ua

За підсумками турніру першість виборола Одеська духовна семінарія, друге місце – у молодіжки Свято-Іверського чоловічого монастиря, третє – у ізмаїльців з молодіжного клубу «Голос Молодої Душі». В особистому заліку перше місце зайняв Димитрій Глуган, друге – Павло Шафар, а третє –Євген Слота. Переможці змагань були нагороджені кубками, призами, грошовими сертифікатами та почесними грамотами.

Першість виборола Одеська духовна семінарія / eparhiya.od.ua

Спортивну естафету в рамках святкування Міжнародного дня православної молоді прийняв Ізмаїл. Тут відбувся волейбольний турнір серед православної молоді. Також на молодь Одеської єпархії в найближчі дні чекають літературні вечори, великий Стрітенський вечір в Одесі та інші заходи.